The 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial Foundation
Privacyverklaring
 
 
Deze privacyverklaring beschrijft het privacygebruik van - The 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial Foundation-. Het zal u op de hoogte brengen van het volgende:
 
-  Welke persoonlijke informatie wordt van u verzameld en hoe deze wordt gebruikt
-  Hoe u eventuele onnauwkeurigheden in de informatie kunt corrigeren.
-  De beveiligingsprocedures om misbruik van uw informatie te voorkomen.
 
 
Informatie gebruiken en delen
 
Wij verzamelen persoonlijke informatie over u van:
 
-  u, wanneer u die persoonlijke informatie aan ons verstrekt, inclusief via de website en elke
   gerelateerde service;
-  via een registratie- of inschrijvingsproces, via elk contact met ons (bijvoorbeeld telefoon of e-mail),
   of wanneer u onze diensten koopt of gebruikt;
-  derden waar u dit hebt geautoriseerd of de informatie is publiekelijk beschikbaar.
 
Wij zullen deze informatie  aan niemand verkopen of verhuren. Wij zullen deze informatie niet delen zonder uw toestemming met externe partijen buiten onze organisatie, anders dan noodzakelijk om aan uw verzoek  te voldoen. Wij zullen uw informatie gebruiken om op u te reageren, met betrekking tot de reden waarom u contact met ons heeft opgenomen. Tenzij u ons vraagt dit niet te doen, kunnen wij contact met u opnemen  via e-mail, nieuwsbrief of andere wijze om u te informeren over onze stichting en andere gerelateerde informatie in lijn met onze doelstelling.
 
Deze website bevat links naar andere websites. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud of privacypraktijken van dergelijke andere websites. Wij moedigen onze gebruikers aan om op de hoogte te zijn wanneer ze onze website verlaten om de privacyverklaringen te lezen van de andere website.
 
Uw toegang tot en controle over informatie
 
U kunt op elk moment afzien van toekomstig contact van ons. U kunt op elk moment het volgende doen;  door contact met ons op te nemen via het e-mailadres op onze website:
 
-  Vragen welke gegevens wij over u hebben, indien van toepassing.
-  Wijzig / corrigeer alle gegevens die wij over u hebben.
-  Laat ons alle gegevens die wij over u hebben verwijderen.
-  Indien u onzeker bent over ons gebruik van uw gegevens.
 
Veiligheid
 
Wij zullen maatregelen nemen wat redelijkerwijs nodig is om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, ongeautoriseerde activiteiten of ander misbruik. Wij zullen maatregelen nemen om een beveiligde internetverbinding te onderhouden, daarvoor  gebruikt de website codering om online verzonden informatie te beschermen. U kunt dit verifiëren door het slotpictogram in de adresbalk te controleren, en "https" aan het begin van het adres van de webpagina. Als u ons persoonlijke informatie verstrekt via internet (bijvoorbeeld e-mail), is het verstrekken van die informatie op eigen risico.
 
Veranderingen
 
Wij behouden ons het recht voor dit privacybeleid op elk gewenst moment te wijzigen. Als wij ons privacybeleid wijzigen, plaatsen wij de wijzigingen op onze website. Als de wijziging in ons privacybeleid invloed heeft op het gebruik van uw persoonlijke gegevens, zullen wij ons best doen om per e-mail contact met u op te nemen om toestemming voor het gebruik te vragen. De wijziging is van toepassing met ingang van de maand waarop het herziene beleid of wijziging is geüpload op de website.
 
Als u vragen heeft over het privacybeleid, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail:
contact@617sqn-namf.nl
Printversie (PDF)
v01-2023
WE WILL REMEMBER THEM
© 2018 - 2023   617 Sqn-namf